Laserska epilacija

Usluge trajne epilacije koje nudimo posebno su koncipirane tako da odgovaraju svima onima koji žele da se oslobode neželjenih dlačica. Sa željom da učinimo proces uklanjanja dlačica što lakšim za sve one koji žele da uđu u proces, opremili smo se najboljim svetskim laserima, poslednje generacije koji su po tehnologijama na kojima se zasnivaju i efikasnosti vodeći u svetu. Samim tim smo otvorili prostor za sve one za koje epilacija do sada nije bila moguća, kao što su osobe sa svetlim dlačicama, osetljivom kožom, kao i osobe koje aktivno treniraju ili se često i dugo izlažu Suncu.

Kako su laseri izuzetno efikasni i proces traje daleko kraće, epilacija je postala brzo, lako i bezbolno rešenje i za žene i za muškarce da trajno uklone sve neželjene dlake.

Za NJU

S obzirom na činjenicu da je koža žena nežna i osetljiva, u najvećem broju slučajeva, veoma je važno ukazati na bezbednost ovakve vrste tretmana. Naime, posebne tehnologije koje su integrisane u Alma Soprano lasere omogućavaju trenutno hlađenje kože i eliminišu bol, što je posebno važno za epilaciju bikini zone i drugih osetljivih mesta. Takođe, sam tretman se razlikuje od do sada poznatih, te se laser ne zadržava na jednom deliću kože već posebnom In Motion tehnikom brzo pomera preko zone koja se tretira. Epilacija prepona, pazuha, nausnica ili drugih delova lica, koje su karakteristične za žene, postala je laka i gotovo bezbolna, što je čini idealnim rešenjem za trajno uklanjanje neželjenih dlačica.

Za NJEGA

Kako se broj muškaraca koji žele glatku kožu i oslobađanje neželjenih dlačica čak i iz higijenskih razloga povećao, trajno rešenje je postalo imperativ. Posebno je važno skrenuti pažnju na sve one neželjene efekte klasične depilacije kod muškaraca koji se bave sportom i kod kojih koža ume veoma burno da reaguje, te bude upaljena, čak i nedeljama posle tretmana.

Najčešće tretirane zone kao što su epilacija leđa, pazuha ili neželjenih dlačica između obrva, kao i sve ostale zone, posle tretmana Alma Soprano laserima, ostaju glatke i neoštećene. Ni u periodu posle tretmana nema upalnih procesa, neželjnih bubuljica ili iritacija. Odmah posle tretmana možete produžiti na planirani trening, plivanje ili sunčanje. Ovakav vid epilacije trajno rešava sve neželjene dlačice, bez posledica po kožu i bez ograničenja za sve vaše aktivnosti.