april
Soprano ICE trajna epilacija

Soprano ICE je najkompletnije i najefektivnije rešenje za lasersko uklanjanje dlaka. Višestruko nagrađivani Soprano ICE koristi se u naprednim klinikama širom sveta za bezbolno i trajno uklanjanje dlačica.

Svetski priznati lider u inovacijama, Alma Soprano, nudi najnaprednija rešenja na tržištu laserske (trajne) epilacije. Soprano ICE pruža mogućnost rada sa najširim spektrom pacijenata i tipovima dlake tokom cele godine, pri čemu postiže najbolje moguće kliničke rezultate. Kombinacija pozitivnih efekata talasnih dužina laserskog zraka Alexandrite i diodnog lasera nudi odlične efekte u sferi uklanjanja dlačica. Snažna apsorpcija omogućena ovim talasnim dužinama, uz kontaktno hlađenje, kao i prijatno zadržavanje diodnog lasera, pruža idealno rešenje za najširi spektar tipova i boja dlaka – a pogotovo svetlih i tankih dlačica. Ergonomski, moderan i praktičan dizajn učiniće svaki tretman znatno komfornijim i prijatnijim.

ICE™ tehnologija hladnog safira smanjuje rizik od opekotina i plikova na površini kože, a istovremeno zadržava toplotu unutar dermisa gde su smešteni folikuli dlake. Hlađenje tokom tretmana umiruje kožu pacijenta i čini ceo tretman znatno lagodnijim nego što je bio ranije.

soprano tehnologija

Soprano ICE tehnologija dozvoljava više sesija tretmana za manje vremena sa aplikatorom koji ima širu veličinu kristala, što takođe omogućava brži tretman na većim delovima tela.

Napredna In-motion™ tehnika omogućava potpunu pokrivenost dela kože na kojem se vrši tretman, dok ICE™ tehnologija rashlađuje površinu kože, čime se sprečavaju površinske opekotine.

Primena SHR metode međutim, kod ljudi sa tamnijim tipovima kože, može značajno smanjiti bol ili nelagodnost i potpuno smanjiti rizik od krasti, plikova i hiperpigmentacije. Najvažnije od svega je da se epidermalni efekti poput crvenila ili upale epidermisa minimalno javljaju, ili se ne javljaju uopšte – što SHR metodu čini bezbednom u odnosu na tradicionalne laserske sisteme.

Zahvaljujući savršenoj izolaciji termalnih efekata u tkivu koje okružuje folikul dlake, SHR metoda predstavlja gotovo bezbolan tretman. Kratki laserski impulsi sa visokim stepenom generisanja i vazdušnim rashlađivanjem površine kože rezultuju pogodnim tretmanom za sve vrste pacijenata, a naročito one sa tamnijim tipovima kože i dlake.

Tehnologija za dlake svih boja i tipova

Uklanjanje dlačica je u suštini estetski postupak koji je povezan sa dobrim izgledom i svilenkastim, glatkim osećajem. Alma Soprano nudi svojim klijentima upravo to – inovativnu, revolucionarnu tehnologiju za sve tipove koža i dlake, minimalan rizik i potpuno odsustvo nelagodnosti tokom procedure.

Kompaktni aplikatori za različite metode tretmana

Alma Soprano raspolaže velikim brojem aplikatora, koji nude višestruke laserske talasne dužine, a neki od njih su: Alex (tehnologija diodnog lasera), Kompaktni aplikator za različite metode tretmana, Speed™ za duplo brži tretman, Diodni laser Yag tehnologije, koji je specijalizovan za tamnije tipove kože itd.

Pored velikog broja aplikatora, Alma takođe raspolaže priborom i dodacima, koji se koriste za tretmane teško pristupačnih delova tela, kao npr. ušiju, nozdrva i sl. Za epilaciju intimnih regija ili povećanje efikasnosti lasera, koriste se jedinstveni nastavci, ali i Speed Gel, čija upotreba ubrzava celokupni proces tretmana i postiže isti rezultat za upola manje vremena.

Alma Soprano trajna epilacija
05maj
Laserska Epilacija / Laserska epilacija / 0 Comments
05maj
Laserska Epilacija / Laserska epilacija / 0 Comments